Boliglån

Sjekk hvordan vi kan hjelpe deg helt uten forpliktelser, og tjenesten er selvsagt gratis. I dag er det desverre mange useriøse aktører i denne bransjen, og mange betaler dyrt for dårlige råd. Hos oss møter du en vennlig rådgiver som tenker ditt beste – uten at det koster deg en krone.
Søk om lån eller refinansiering

Søk hjelp til Boligån

Hos oss får du gode råd og konkurransedyktige tilbud før ditt nye boligkjøp. Fordelen ved å benytte oss når du skal søke om finansieringsbevis, er at vi sjekker med flere banker for å sikre deg gode betingelser. Sammen finner vi en fornuftig løpetid og det boliglånet som passer dine ønsker og behov. Da unngår du å bruke tid på en rekke bankmøter, og du forholder deg til en fast rådgiver som kjenner din historie.
skagerrak sparebank logoBank2 logo en del av bluestepNordax logo 2023upluss logo

Finansieringsbevis

Er du på boligjakt lønner det seg å være ute i god tid med å søke om finansieringsbevis, da er du sikker på hvor mye du kan by i en budrunde. Har du finansieringsbevis på plass før budrunden starter kan du også by uten forbehold om finansiering, som kan være en fordel i budrunder med mange budgivere.
Lånetyper*
Angi et tall fra 300000 til 8500000.
Angi et tall fra 1 til 30.
Jeg vil refinansiere lån*
Kontaktinfo
Consent*

Refinansiering

Noen ønsker å refinansiere boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser, andre ønsker opplåning på bolig. Kanskje er boligkreditt den beste løsningen for deg? Uansett dine behov, vi hjelper deg å finne boliglånet med lånebetingelsene som passer for deg. Å refinansiere boliglån er som oftest en rask prosess.

Tips

Eiendomsmeglers oppgave vil alltid være å sikre høyest mulig salgssum for selger. Husk derfor at det er lurt å holde finansieringsbeviset ditt tett til brystet, slik at megler ikke vet hvor mye du har mulighet til å by. Be heller megler om å ringe oss for å få bekreftet budsummen.
Dersom du tror renten på boliglånet ditt ligger over snittrenten i markedet, kan det være fornuftig å ta en runde med oss og få dette sjekket. Vi ser raskt om du kan oppnå bedre betingelser et annet sted, eller eventuelt forsikre deg om at renten du har er god. Se ellers Finansportalen for mer informasjon om boliglånsrenter hos de forskjellige bankene. Det kan virkelig lønne seg å snakke med oss.

Enklere enn mange tror å bytte bank

Hvis vi finner ut at en annen bank er villig til å gi deg bedre rente, er det enkelt å flytte boliglånet. Vi gjør hele jobben i forkant, og guider deg gjennom prosessen. Alle som har bank-ID kan signere lånedokument elektronisk fra de fleste banker (gjelder refinansiering, ikke nytt kjøp). Ved bytte av kontoer tilbyr de fleste banker hjelp med overføring av f.eks avtalegiroer. Da fyller man ut et bankbytteskjema.

Rask saksbehandling

For raskest mulig saksbehandling av oss, vil vi etterspørre siste skattemelding, fersk lønnsslipp, verdivurdering (dersom du eier bolig), FINN-kode og eventuell annen relevant dokumentasjon etter at vi har snakket sammen.

Forventninger/betingelser

Samlet gjeld bør ikke overstige fem ganger samlet, årlig brutto inntekt. Lån kan innvilges inntil 85% av boligverdien/kjøpesum, realkausjon/sidesikkerhet aksepteres for eventuell manglende egenkapital. For å få innvilget boliglån må du ha minimum 15% av kjøpesummen + omkostninger i egenkapital, eller sikkerhet i en annen eiendom (det kan for eksempel være sikkerhet i foreldres bolig).

Kjøpe bolig før du selger?

Dersom du ønsker å kjøpe ny bolig før du har solgt din gamle, vil du ha behov for mellomfinansiering. Vi regner ut hvor mye penger du kan hente ut i eksisterende bolig.

Våre rådgivere

 • Knut A. Hagelien
  Områdeleder
  Jobbet i Eiendomsfinans siden 2003. Foretrekker ordet leder fremfor sjef, og går god for hver og en av sine ansatte. Knut har spesialkompetanse på alle områder innen bank og finans.
  909 98 262
  knut@eiendomsfinans.no
  Daniel A. Bruland
  Seniorrådgiver
  Sporty familiefar med bred kompetanse på spesiallån. Daniel finner løsningene du ikke visste eksisterte. Ingen utfordring er for stor for Daniel som elskaer å bli satt på prøve.
  934 23 744
  daniel@eiendomsfinans.no
  Adam Dean Ahlquist
  Seniorrådgiver
  Vår "Englishman in Norway". Adam har jobbet hos Eiendomsfinans siden 2010 og har hjulpet både Norske og utenlandske kunder i mer enn 10 år. Spesialkompetanse på restukturering av dyr gjeld.
  911 92 602
  adam@eiendomsfinans.no
 • Elisabeth Eland
  Seniorrådgiver
  Mor på kontoret, og Norges kanskje råeste problemløser. "Bankdamen" er hennes alter ego på nett. Elisabeth har jobbet i Eiendomsfinans siden 2006.
  940 56 783
  elisabeth@eiendomsfinans.no
  profilbilde Vilde Sunde
  Vilde Sunde
  Rådgiver
  Vilde er damen å snakke med når du er på jakt etter boliglån eller trenger en stødig hånd til å få oversikt over privatøkonomien. Hun har lang erfaring fra bank og finans via mine tidligere jobber i DNB og Sparebanken Vest.
  476 65 050
  vilde@eiendomsfinans.no
  Stephan Torsvik
  Rådgiver
  Det er ikke en ting om boliglån Stephan ikke kan eller mestrer. En ekte Champion som alltid leverer for sine kunder. Stephan brekker ned bankenes murer med sin kompetanse.
  482 78 658
  stephan@eiendomsfinans.no
 • Even Røsæther
  Rådgiver
  Even Røsæther er nyeste ansatt, men har 7 års erfaring fra finansbransjen. Even er en sporty familiemann som på fritiden spiller og underviser i golf. Even gir seg ikke før han har funnet løsningen du trenger.
  92 12 27 22
  even@eiendomsfinans.no
  Berk Hashem profilbilde sort hvitt
  Berk Hashem
  Rådgiver
  Det som virkelig betyr noe for meg, er å bygge et sterkt tillitsforhold med deg. Du kan stole på at jeg er her når du trenger meg, og jeg er alltid kun en telefonsamtale unna. La oss sammen finne den optimale løsningen for din økonomiske fremtid, skreddersydd etter dine behov og ønsker.
  485 05 262
  berk@eiendomsfinans.no
  Christoffer W. Farestveit
  Rådgiver
  Christoffer er mannnen som "fikser alt". Det er aldri et nei i hans munn, og han er der for deg som kunde både sent og tidlig.
  918 88 535
  christoffer@eiendomsfinans.no
 • Knut A. Hagelien
  Seniorrådgiver
  Jobbet i Eiendomsfinans siden 2003. Foretrekker ordet leder fremfor sjef, og går god for hver og en av sine ansatte. Knut har spesialkompetanse på alle områder innen bank og finans.
  909 98 262
  knut@eiendomsfinans.no
 • Daniel A. Bruland
  Seniorrådgiver