Hvorfor skal du bruke en rådgiver på boliglån?

Hvorfor skal du bruke en rådgiver på boliglån?

Det er mange gode grunner til å bruke en rådgiver når du vil kjøpe bolig, refinansiere eller samle dyre smålån. Du sparer mye tid og får gode råd, nyttig informasjon og kunnskap du har nytte av flere ganger i livet.
25/08/2021

RASKT

Hos alle våre samarbeidende banker sitter det egne team som jobber med søknader fra oss. Dette er fordi vi leverer store volum og blir prioritert både på tid og betingelser. Som oftest har vi et tilbud klart innen 24 timer dersom du har oversendt all nødvendig dokumentasjon til oss. Spesielt viktig er det å ha noen å diskutere lån med når du er på vei inn i en budrunde.

ENKELT

Du får en fast rådgiver hos oss. Du fremlegger dine ønsker og behov en gang og du sender inn dokumentasjonen en gang. Din rådgiver setter opp søknad mot flere banker og tar diskusjonen med bankene på dine vegne. Alle de timene du sparer på møter og samtaler med forskjellige banker, kan du benytte til noe mer givende for deg. De fleste har ikke spesialkompetanse på lån, det har vi.

TRYGT

Vi har siden 1993 hjulpet tusenvis av mennesker med alle former for finansiering. Det viktigste for oss er at vi finner en bank og et tilbud som passer dine ønsker og behov, i tillegg er jobben vi gjør for deg helt GRATIS. Vi hadde ikke eksistert i dette markedet så lenge om vi ikke hadde høy grad av etikk og moral både ovenfor kunden og banken. Les hva kundene våre sier om erfaringen med oss her: Anmeldelser på Facebook

Kontakt oss gjerne

DSC01040-Edit_745c49d930b25b466594c3fe7874f68f

Hvor mye kan du om lån?

De fleste har begrenset kunnskap om hvilken bank som er best for akkurat deres behov, hvor mye de kan få i lån, hva en god rente er eller i det hele tatt forskjellen på annuitetslån og serielån. Eiendomsfinans er eksperter på lån og finansiering generelt. Når vi får vite dine ønsker og behov, vil vi raskt finne en bank som best mulig imøtekommer dette. I tillegg gir vi deg gode råd om hvordan du med enkle grep, kan minske dine månedlige kostnader til lån. Når vi ser din skattemelding ser vi også hvordan du kan samle lån og redusere utgifter.

Som finansagent for BN Bank, Bank 2 - en del av Bluestep Bank, Resurs Bank, Skagerrak Sparebank, LEABank, Sparebanken 68 grader Nord, Svea Finans, Skue Sparebank, Brage Finans, Sparebank 1 SMN, Balanse Bank, Kraft Bank, MyBank, Instabank, Nordax - en del av NOBA group, og Bluestep Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kort-produkter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene (nevnt ovenfor) på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende banker, jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank.
Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank. Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investerings råd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.


Boliglån uten anmerkninger: Lån 4 mill .eff. rente 5,93%, over 25 år. Kostnad: 3 566 546,-. Totalt: 7 566 546,-.
 Boliglån med anmerkninger: Effektiv rente 8,55 % ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr. 2 622 146.- Totalt: kr. 4. 622 146,-

Gjeldfri.no

Gjeldfri.no er en tjeneste levert av Eiendomsfinans AS, som er en finansagent. Eiendomsfinans har samarbeidsavtaler med markedets ledende finansinstitusjoner.

Kontakt oss

Nesttunveien 94, 5221 Nesttun
+47 55 55 97 95
bergen@eiendomsfinans.no
© 2021 Gjeldfri All Rights Reserved

Utviklet av NETMARK®

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram