Hvorfor benytte en finansrådgiver fra Eiendomsfinans?

Det finnes mange forskjellige løsninger og vi forklarer deg hvilke muligheter du har. Serielånannuitetslån, boligkreditt, mellomfinansiering, avdragsfrihet, byggelån, seniorlån, topplån….ja, mulighetene er mange og kanskje vanskelig å skjønne forskjellen på.

Når man skal sammenlikne lån selv kreves det at du må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos Eiendomsfinans trenger du bare fortelle dette én gang og din rådgiver tar resten av jobben videre ut mot de bankene vi mener er de beste for deg. Du har selvfølgelig full anledning til å søke selv i banker vi ikke samarbeider med, for å sammenligne. Tilbudet vi gir deg er uforpliktende og vi tar ikke betalt av deg for jobben vi gjør.

Eiendomsfinans er Norges største frittstående låneformidler av boliglån. Vi samarbeider med mange banker og finansinstitusjoner, og vil alltid jobbe hardt for å skreddersy løsninger som er best tilpasset dine lånebehov.

Sjekk hva vi kan tilby deg:

Refinansiere for å pusse opp boligen?

Det er mange som nå benytter tiden til å pusse opp boligen sin, bygge garasje, fikse opp uteplassen og sikre seg en hyggelig hjemmesommer. Vi sjekker dine muligheter for refinansiering og opplåning.

Anders Fagerli & Isabell Kristiansen, Eiendomsfinans Oslo og Gjøvik

Hvordan kan dette være en gratis tjeneste?

Det er rimeligere for bankene at vi finner de riktige kundene for dem, enn at de etablerer nye avdelingskontor selv. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du mest sannsynlig får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv. Når vi har mottatt nødvendig informasjon og dokumentasjon fra deg tar det normalt 24-48 timer før du får et tilbud eller et finansieringsbevis fra oss. I hastesaker med budrunder går det enda raskere. Disse vil prioriteres, og vi diskuterer saken med banken for å finne en løsning raskest mulig.

Hvorfor skal du bruke tid på dette selv, når profesjonelle kan gjøre det for deg?

Som finansagent for BN Bank, Bank 2 - en del av Bluestep Bank, Resurs Bank, Skagerrak Sparebank, LEABank, Sparebanken 68 grader Nord, Svea Finans, Skue Sparebank, Brage Finans, Sparebank 1 SMN, Balanse Bank, Kraft Bank, MyBank, Instabank, Nordax - en del av NOBA group, og Bluestep Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kort-produkter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene (nevnt ovenfor) på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende banker, jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank.
Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank. Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investerings råd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.
Låneeksempel boliglån:

Boliglån uten anmerkninger: Lån 4 mill .eff. rente 5,93%, over 25 år. Kostnad: 3 566 546,-. Totalt: 7 566 546,-.
Boliglån med anmerkninger: Boliglån med anmerkninger: Lån 2 mill . eff. rente 7,68%, over 25 år. Kostnad: 2 379 341,-. Totalt 4 379 341,-.

Gjeldfri.no

Gjeldfri.no er en tjeneste levert av Eiendomsfinans AS, som er en finansagent. Eiendomsfinans har samarbeidsavtaler med markedets ledende finansinstitusjoner.

Kontakt oss

Nesttunveien 94, 5221 Nesttun
+47 55 55 97 95
bergen@eiendomsfinans.no
© 2021 Gjeldfri All Rights Reserved

Utviklet av NETMARK®

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram