Norgesferie i år? Har du vurdert å kjøpe bobil eller campingvogn?

Norgesferie i år? Har du vurdert å kjøpe bobil eller campingvogn?

Ta en prat med oss, så regner vi raskt ut: 
- hva det vil koste pr. måned og hvor mye du kan låne. Med et finansieringsbevis fra oss er du på god vei til en opplevelsesrik sommer.

25/08/2021

Med bobil eller campingvogn har du full frihet til å reise dit du vil og når du vil, uten planlegging lang tid i forveien.

 
Med korona-situasjonen vi nå befinner oss i, vil nok mange velge Norgesferie også denne sommeren.  Det er allerede nå krevende å få tak i ledig hytte for leie eller hotellrom på de populære destinasjonene. Kanskje du i tillegg ikke vet om du får reist noe sted, eller når du kan reise. Da er det vanskelig å planlegge i god tid før avreise. Hadde det ikke vært deilig å kunne reist hvor og når det passer for deg?

Denne situasjonen går over etter hvert, men du kan likevel ha stor glede av bobil eller campingvogn både sommer og vinter i mange år. Hvis du i tillegg er en aktiv person som liker klatring, surfing, skikjøring, fiske osv., slipper du å bo i et klamt telt på dine oppdagelsesreiser. Hvis været endrer seg, eller du får lyst til å oppleve noe annet er det bare å kjøre videre akkurat når du vil.

Renter og betingelser

Priseksempel BOBIL eller CAMPINGVOGN med 35 % egenkapital

kr. 400 000, over 8 år, nominell rente 6.40 %, effektiv rente 7.28 %, kostnad kr. 126 405, totalt kr. 526 405.


Som finansagent for BN Bank, Bank 2 - en del av Bluestep Bank, Resurs Bank, Skagerrak Sparebank, LEABank, Sparebanken 68 grader Nord, Svea Finans, Skue Sparebank, Brage Finans, Sparebank 1 SMN, Balanse Bank, Kraft Bank, MyBank, Instabank, Nordax - en del av NOBA group, og Bluestep Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kort-produkter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene (nevnt ovenfor) på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende banker, jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank.
Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank. Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investerings råd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.


Boliglån uten anmerkninger: Lån 4 mill .eff. rente 5,93%, over 25 år. Kostnad: 3 566 546,-. Totalt: 7 566 546,-.
 Boliglån med anmerkninger: Effektiv rente 8,55 % ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr. 2 622 146.- Totalt: kr. 4. 622 146,-

Gjeldfri.no

Gjeldfri.no er en tjeneste levert av Eiendomsfinans AS, som er en finansagent. Eiendomsfinans har samarbeidsavtaler med markedets ledende finansinstitusjoner.

Kontakt oss

Nesttunveien 94, 5221 Nesttun
+47 55 55 97 95
bergen@eiendomsfinans.no
© 2021 Gjeldfri All Rights Reserved

Utviklet av NETMARK®

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram